Flybilletter til Tyrkiet – Ankara, Istanbul, Antalya og Alanya

Der er flere slags flybilletter til Tyrkiet. Man kan nemlig enten flyve med lavprisselskab til en af storbyerne, som Alanya, Ankara eller Istanbul, eller til en feriedestination, eller man kan løse flybilletter med rutefly til en af storbyerne. Det vil måske overraske dig at høre, at du skal søge på forskellige internetsøgetjenester for at tjekke begge typer flybilletter til Tyrkiet. Læs mere i denne artikel.De mulige søgninger på billetter til Tyrkiet, fx Alanya eller Ankara:

Flyselskaber bruger desværre ikke samme systemer. Flybilletter til Tyrkiet - Turen går ofte til Istanbul, Ankara, Antalya eller Alanya Det er især derfor, at man finder forskellige muligheder alt efter hvor på nettet man søger, når man leder efter billige flybilletter til Tyrkiet. De fleste ruteflyselskaber anvender et system, som kaldes Amadeus. Lavprisflyselskaberne anvender Airkiosk samt andre systemer. Det er lidt af en jungle, så det er vigtigt at have helt styr på hvilke netsteder man skal huske at søge på for at være sikker på at finde alle mulighederne.

Man kan også enten søge på de sider, som lever af at formidle billetter eller på flyselskabernes egne internetsider. Her er et par gode eksempler på sider, som formidler billige flybilletter til Tyrkiet og andre lande:

Du kan også vælge at søge på danske hjemmesider med flybilletter, som fx hos Viviro. Husk når man hos en formidler finder en billig flyprispris, som fx FDM-Travel, på fx en billig flybillet med SAS, Sterling eller Turkish Airlines til Istanbul, Ankara, Antalya eller Alanya, så er det en god idé også at undersøge deres egen hjemmeside for at se om de kan klare det lidt billigere med et direkte fly indkøbt hos dem selv. Rejseformidlerne får nemlig et gebyr til sig selv også. Hér kommer et par links til flyselskaber, som flyver til Tyrkiet:

Hvis man i stedet vil starte med at søge på flyselskabernes egne hjemmesider, skal man vide hvordan rutenettet hænger sammen. Det kan klares ret enkelt ved at se på fx hjemmesiden for Ankara lufthavnen, for at se hvilke fly og selskaber, som lander i Ankara hver eneste uge.

 • Ankara (lufthavnen i Ankaras hjemmeside)

Når man har fundet ruten til en by nær hvor man bor, går man bare ind på dette flyselskabs hjemmeside og søger efter prisen.

Om at flyve

Når du flyver, er der et par gode tips, som kan gøre rejsen mere behagelig. Mange er forvirrede over de nye sikkerhedsregler for væsker i håndbagagen. Det er dog ikke så kompliceret på flyrejser, hvis man bare følger denne regel: Alle ens væsker væk fra håndbagagen og over i kufferten. Og husk at hvis du vil have en flaske drikkevand med, så køb den for 15 kroner i lufthavnen på den anden side af sikkerhedskontrollen efter check in. Flybilletter til Tyrkiet resulterer i en række udfordringer på selve flyrejsen.
Hvis man slås med lange ben, er det rart med lidt ekstra benplads gratis, når man flyver. Det kan let klares ved at møde tidligt op til check in og spørge om der skulle være plads ved en af nødudgangene i flyet. Når man sidder på rækkerne ved nødudgangene, er der mere plads til knæene.

Husk også at tjekke om der tilbydes gratis forfriskninger og mad på flyvningen. På nogle lavprisflyvninger, skal man betale for alt, og så er det rart at have yndlingsmadpakken med eller at have visakortet i skjortelommen, så der er let at gå til.

Mange oplever ofte at have ubehagelig trykken for ørene, når man flyver. Typisk kan man udligne trykket ved at gabe eller at sutte på et bolche under start og landing. Hvis man er erfaren med trykudligning i forbindelse med dykning, kan man desuden forsigtigt trykudligne ved at holde sig for næsen og blæse lidt luft ud i ørerne, når man lander. Pas dog på med dette, det kan være smerteligt og skadeligt, hvis man har problemer med ørerne eller ikke har erfaring med trykudligning. På helt eget ansvar!

Links til de andre artikler her om billigere flybilletter:

En Kommentar til Flybilletter til Tyrkiet – Ankara, Istanbul, Antalya og Alanya

 1. Niels G. Larsen skriver:

  Hej Brian.
  Flot hjemmeside – vi har før mailet sammen.

  Her er lidt til: “Billige billetter til Tyrkiet.”
  De billigste billetter fås hos Anatolien-Rejser eller Tyrkieteksperten.

  m.v.h. Niels G. Larsen fra Holdferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *